Aggregaten

Van Houtum Mill verhuurt diverse aggregaten voor verschillende toepassingen, zowel voor de agrarische, medische, festival en industriële sector. Wij kunnen aggregaten in diverse formaten leveren. Direct een aggregaat nodig? Bel dan 06-27968359.

Aggregaat huren

Huurt u een aggregaat, bijvoorbeeld voor een evenement, dan levert Van Houtum Mill ook de bijbehorende bekabeling en de stroomverdeelkasten. U bent dan verzekerd van de juiste elektrische aansluiting op de aangegeven plaatsen op het (evenementen)terrein. Veiligheid staat voorop: onze aggregaten, verdeelkasten en bekabeling worden jaarlijks gekeurd en hebben de juiste stroom- en aardlekbeveiligingen. Huuraggregaten kunnen wij desgewenst voor u aansluiten en demonteren. Wilt u dat wij een stroomverdeelplan maken? Ook dat doen we!

Reserveer direct of bekijk hieronder een greep uit ons aanbod.

Gratis offerte aanvragen

Meer zien uit ons assortiment? Van Houtum Mill is het adres voor klimaatbeheersing, verlichting, stroomvoorzieningen en aggregaten. Ons assortiment richt zich zowel op bouw als evenement voorzieningen. We hebben ook regelmatig wat te koop! Informeer naar de mogelijkheden.

Contact